ummuhabib's FotoPage

By: ummu habib

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 8-Sep-2009 04:20 Email | Share | | Bookmark
koleksi gambar kek

kek zahra genap setahun..tokwan join sekali..
dah tinggal sekerat je.....
sempena hari ibu utk semua yg bergelar ibu...
View all 5 photos...
saja la ummi letak pic kek nih.....seronok tengok kek yg cantik dan sedap.












Tuesday, 4-Aug-2009 02:42 Email | Share | | Bookmark
PEMULIHAN JAWI ( 1 CEMERLANG )

hasil kolaj mereka...
 
 
saja ummi letak pic nih....budak pemulihan jawi kelas ummi....ada masa sikit....boh gak la pic baru....biar pun snap dah lama....


Thursday, 9-Jul-2009 16:11 Email | Share | | Bookmark
ke bz aaannn melanda...

 
selepas aje buka sekolah...ummi bz betoiiii...nak tenet tak boleh...coz baba bawa laptop ngan broadband ke IPDA utk kursus yg terakhir...mlm ni baru lapang sikit...tu yg mai jengok kat FP ummi ni...ada bnyk gambar yg ummi nak masukkan tp tak sempat la...coz gambar tu ummi kena edit dulu....InsyaAllah bila lapang ummi akan masukkan gambar utk tatapan semua sahabat.

permisi dulu.....sesape ada bahan utk assigment interaksi bulan ogos....send le kat ummi sama ye...



Thursday, 11-Jun-2009 00:17 Email | Share | | Bookmark
BINA INSAN GURU SIRI 7/2009

taklimat sebelum aktiviti kembara
 
us zaini sabk/kpli ketua kumpulan C
View all 39 photos...
ummi masih kat ipsah pagi khamis nih....tunggu member abih xm balik dgn dia...suami tak leh amik...abih xm terus kena pi btn di balik pulau....sian baba...anak2 dirumah rindu baba...ummi pun rindu...eheheheh...sapa tak rindu suami kannnn....

seronok pi big...banyak perkara yg dapat dipelajari....terima kasih buat semua sahabat2 dari kumpulan C yg banyak membantu...terutama time kembara...lepas juga ummi naik bukit yg tinggi tu....big dah abih...jumpa lagi di btn 2010 utk jqaf ambilan januari 2009...bye






Wednesday, 10-Jun-2009 16:46 Email | Share | | Bookmark
BINA INSAN GURU SIRI 7/2009

pulun sungguh tu...
pulun hidupkan api nak masak sayur
us.yahya tutor jqaf p.i ( B )
View all 18 photos...
siang tadi bz dgn urusan sendiri tak sempat ummi nak sambung gambar big....la nih ummi free....so ummi sambung semula koje masukkan gambar big....

oklah nanti ummi sambung lagi....ngantuk dah...nak tido...zzzzzzzzzzzz


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net